H0-clubbaan: nieuwe foto’s!

We hebben nieuwe foto’s gemaakt. Niet alle clubleden bezoeken in coronatijd onze clubruimte, maar op deze manier blijft iedereen toch op de hoogte van de vorderingen.

Er wordt hard gewerkt aan het aanbrengen van de delen van de bovenbouw waar sporen op komen te liggen (Bernard Kok). De muren zien er strak uit door de platen die ertegen zijn aangebracht (Reiny Drent). De opbouw van de baan is modulair (maar geen modules), zodat de baan verhuisbaar blijft. Er kunnen ook modules aan gekoppeld worden.

Foto hieronder: 19 november 2020

Tijdens het overleg van de H0-groep op 29 september 2020 is besloten om de gehele clubbaan op deze manier te vernieuwen, dus de linker- én de rechterhelft. Op de gehele baan kan dus gewerkt worden met één geïntegreerd ontwerp. Zie voor een impressie: video (Jan Hendriks).

Wat betreft de spoorbruggen is tijdens het overleg op 27 oktober gekozen voor de Walfridusbrug bij Groningen en Zeehavensluis bij Delfzijl. De Walfridusbrug moet heel precies worden nagebouwd. Wat betreft de Zeehaven sluis bij Delfzijl gaat het niet om een exacte kopie, maar om een nog nader te bepalen variant ervan.

Foto's hieronder: 1e en 2e 19 november, 3e 23 november 2020

Volgende stap: aanbrengen van stroken kurk waarop de sporen worden bevestigd. ‘Creatief met kurk’, een werkje dat Michael op zich heeft genomen. Ondertussen is Harry ermee aan de slag gegaan. Die man is echt niet te stoppen!