H0 Baan Station Grunn constructie aanpassingen

Zoals menigeen wel bekend hebben we besloten om het Grunn gedeelte grondig aan te pakken. Met name door het verdwijnen van de gaskachel is er er extra ruimte ontstaan. Vorig jaar hebben we de blauwe achterwand aangebracht en vandaag zijn de eerste stappen gemaakt voor een nieuwe bovenbaan ¬†Hierbij een paar foto’s van de aanpassing die we op 14 Januari (zaterdag) hebben gedaan;

 

Zo zag de baan er uit bij binnenkomst, afgelopen dinsdag hadden we al redelijk wat afgebroken.

Ook de kinderen waren aanwezig en hebben zich vermaakt met hun meegenomen laptop /tabled

Met veel plezier gebouwd aan de constructie

Spoort omleggen

Tijd voor lunch ( Met dan aan Peter en de kinderen voor het halen en bereiden):

En weer verder. nieuwe steunen aan de muur

Tijd voor koffie :

De grondplaten” zijn uitgericht met de (laser)waterpas

 

Een mooi resultaat voor een zaterdag hobbyen. A.s. dinsdag de eerste sporen weer leggen !!