MODELSPOORBEURS XL GRONINGEN van 29 september 2018 groot succes

Op zaterdag 29 september hield Modelspoorclub Railrunners in Groningen haar eerste grootschalige Modelspoorbeurs van deze eeuw (in de vorige eeuw hebben we dat ook gedaan, totdat de beurslocatie van toen, de Veemarkthallen in Groningen, tegen de vlakte ging). Deze was, op alle fronten, een groot succes!
H0- en N-banen, diverse demonstraties en presentaties. Talrijke standhouders stonden er met oude en nieuwe spoorse zaken: treinen van Märklin, Roco, Fleischmann, Piko enz. En benodigdheden voor de opbouw en besturing van treinbanen. Ook volop aanwezig waren modelauto’s/autominiaturen, figuren, modelbouwmaterialen en gereedschappen.

Modelspoorbeurs Groningen XL
De locatie was Congrescentrum Hanze Plaza, met een grote beursruimte en zalen voor bijzondere presentaties in een moderne entourage, achter Meubelboulevard Hoendiep in Groningen. Goed bereikbaar met fiets, bus (ook vanaf NS) en auto. De Jonge Onderzoekers hadden een eigen zaal, met hun versie van de magneettrein en Arduino-presentaties. De Railrunners presenteerden zich in de grote zaal met een grote H0-modulebaan en in een kleinere zaal met diverse presentaties. Daar was ook de kinderhoek, waar veel gebruik van werd gemaakt.

Locatie: Congrescentrum Hanze Plaza, Protonstraat 16, Groningen.
Tijd: 10.00-15.00 uur.

Noteer ook alvast de Modelspoorbeurzen Groningen 2019:
2 februari 2019
5 en 6 oktober 2019 (tweedaagse beurs).

Deelnemen? Mail naar: beurs@mscrailrunners.eu
Meeliften met onze reclame of sponsor worden? Mail ons!
Bekijk ook de speciale beurswebsite van MSC Railrunners: www.modelspoorbeursgroningen.nl.
Routebeschrijving