Modelspoorbaan in opbouw van clublid Wim van der Hoek

Baan: Wim van der Hoek.
Omschrijving: Vanaf 1988 ben ik lid van de Modelspoorclub Railrunners. In 2004 kreeg ik op zolder de beschikking over een kamer met dakkapel. Door alle verbouwingen daarna én een hernia kwam het er maar niet van om een modelbaan te bouwen. Het is nog niet klaar, maar ik schiet flink op.

De baan is ongeveer 2.5 x 3 meter. Om voldoende rijlengte te krijgen, bouwde ik een zijlijn die op een hoger gelegen plateau eindigt in een kopstation. Ook bouwde ik een klein station.
De overzijde vormt een schaduwstation met 8 sporen. Tijdperk: 2 en 3. Thema: klein doorgangsstation in Zuid Duitsland op een dubbelsporige hoofdbaan, een spooraansluiting naar een vulinstallatie met zelflossers plus een aansluiting naar een zijlijn die eindigt in een klein Zwitsers kopstation. Voorlopig rij ik nog analoog, maar in de toekomst wil ik digitaal gaan rijden.