Over ons

Bij MSC Railrunners is altijd wat te doen

Dinsdag- en vrijdagavond zijn veel clubleden in de clubruimte actief. Op dinsdagavond wordt er vooral gebouwd aan de vaste en de modulebanen (H0 en N). Als er workshops zijn, vinden die meestal op woensdagavond plaats.
De clubruimte bevindt zich aan de Van Iddekingeweg 42-1, 9721 CJ Groningen (wijk Helpman). Heb je vragen, maak dan gebruik van het formulier: http://mscrailrunners.eu/contact/

Onze vereniging, die als een Gideonsbende begon (opgericht 5 september 1985), is gegroeid naar ongeveer 70 leden. In 1987 zijn we als vereniging bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Ons 25-jarig bestaan is met een geweldig feest gevierd. Ondertussen zitten we alweer in ons 34ste jaar. Dat staat in het teken van vernieuwing. Zo waagden we de sprong naar het opzetten van grote Groningse Modelspoorbeurzen op een nieuwe locatie (Hanze Plaza, Protonstraat 16, vlakbij Meubelboulevard Hoendiep). Op 5 en 6 oktober 2019 pakken we uit met onze eerste tweedaagse beurs.

2020 is een bijzonder jaar. Dan moeten de ingezette vernieuwingen vruchten gaan afwerpen en bestaan we op 5 september 35 jaar. Dat zal aan de bezoekers van de tweedaagse beurs op 3 en 4 oktober 2020 niet ongemerkt voorbij gaan!