Over ons

MSC Railrunners

Op de dinsdag- en vrijdagavond zijn veel clubleden actief in onze clubruimten. Op dinsdagavond wordt er vooral gebouwd aan de vaste clubbaan en de modulebanen, zowel in H0- als in N-schaal. Workshops vinden meestal op de woensdagavond plaats. Denk aan workshops over GamesonTrack (indoor GPS), het inbouwen van verlichting in rijtuigen en Arduino voor modelspoorders.

Onze clubruimten bevinden zich aan de Van Iddekingeweg 42-1, 9721 CJ Groningen (wijk Helpman). Heb je vragen, maak dan gebruik van het formulier: http://mscrailrunners.eu/contact/

Onze vereniging, die als een Gideonsbende begon en is opgericht op 5 september 1985, telt zo’n 65 leden. In 1987 zijn we als vereniging bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Het 25-jarig bestaan is met een geweldig feest gevierd. Ondertussen zitten we alweer in ons 35ste jaar. Dat staat in het teken van vernieuwing. Zo waagden we de sprong naar het opzetten van grote Modelspoorbeurzen op een nieuwe locatie (Hanze Plaza, Protonstraat 16, vlakbij Meubelboulevard Hoendiep). Op 5 en 6 oktober 2019 pakten we uit met onze eerste tweedaagse beurs. Op 25 januari 2020 volgt weer een ééndaagse beurs. Er wordt hard gewerkt aan modernisering van de scenery en de techniek van de H0-modulebaan. In de clubruimte worden de vaste N- en de H0-clubbaan stevig onder handen genomen.