Over ons

Bij de Railrunners is er altijd wat te doen

Dinsdag- en vrijdagavond zijn veel clubleden in de clubruimte actief. Op dinsdagavond wordt er vooral gebouwd aan de vaste en de modulebanen (H0 en N). Als er workshops zijn, vinden die meestal op woensdagavond plaats.
De clubruimte bevindt zich aan de Van Iddekingeweg 42-1, 9721 CJ Groningen (wijk Helpman). Heb je vragen, maak dan gebruik van het formulier: http://mscrailrunners.eu/contact/

Onze vereniging, die als een Gideonsbende begon (opgericht 5 september 1985), is gegroeid naar ongeveer 70 leden. In 1987 zijn we als vereniging bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Ons 25-jarig bestaan is met een geweldig feest gevierd. Ondertussen zitten we alweer in ons 32ste jaar. Dat staat in het teken van vernieuwing. Zo waagden we de sprong naar het opzetten van grote Groningse Modelspoorbeurzen op een nieuwe locatie (Hanze Plaza, Protonstraat 16, vlakbij Meubelboulevard Hoendiep); vlakbij de Ring Groningen, goed bereikbaar met ruime gratis parkeergelegenheid. 29 september was het zover. De tweede grote beurs vindt plaats op zaterdag 2 februari 2019. Op 5 en 6 oktober 2019 pakken we uit met een tweedaagse beurs.