Clubreis 2014

Zoals inmiddels bekend zal de clubreis ons dit jaar op zondag 18 mei voeren de naar de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, de VSM, in Beekbergen. Hoewel een modelspoorclub zullen wij de reis ernaar toe met auto’s gaan uitvoeren. Met de trein er naar toe levert teveel beperkingen op. In Beekbergen zullen wij onder anderen een rondleiding krijgen en een rit met de stoomtrein van Beekbergen naar Eerbeek v.v.

Een ieder dient zelf zorg te dragen voor zijn lunch. Ook de avondmaaltijd zit niet in de prijs. Bij terugkomst of onderweg kan er natuurlijk altijd voor gekozen worden om de dag gezamenlijk met een maaltijd af te sluiten. Maar dan op eigen kosten dus.

De kosten voor leden en donateurs bedragen € 10,- p.p. Voor introducee’s € 27,50. In de prijs zit de rondleiding, de stoomrit en een bijdrage in de benzinekosten.

Het aantal deelnemers tot nu toe bedraagt 28 waarvan 10 nog onder voorbehoud. Voor het vervoer zijn nog een aantal chauffeurs nodig. Mocht je kunnen rijden geef je dan op bij Dennis Meijer.

Ik hoop dat het een mooie dag mag worden.

Mede namens Dennis,

Harry Bebingh, secretaris